Poslovne novice

Avgusta cenejše gostovanje Mobitelovih naročnikov na Kitajskem

31.07.2008
Družba Mobitel je za svoje naročnike, ki bodo avgusta gostovali na Kitajskem, kjer se bodo odvijale Olimpijske igre, pripravila posebno ugodnost. Naročniki Mobitel GSM/UMTS bodo med gostovanjem v omrežjih kitajskih operaterjev za klice v domače Mobitelovo omrežje in vse prejete klice odšteli le 1 EUR na minuto. Družba Mobitel bo v času Olimpijskih iger v Pekingu svojim naročnikom omogočila bistveno ugodnejše gostovanje v omrežjih obeh operaterjev, ki pokrivata celinsko Kitajsko.
V mesecu avgustu bodo naročniki Mobitel GSM/UMTS na Kitajskem vse govorne klice v domače Mobitelovo omrežje opravljali po enotni ceni 1 EUR na minuto, ne glede na to, v omrežju katerega tujega operaterja bodo gostovali. Omenjena cena bo veljala za odhodne mednarodne klice s kodo +(386) iz omrežja izbranega kitajskega operaterja v Slovenijo, v omrežje Mobitel GSM/UMTS, torej za klice na mobilne številke Mobitelovih uporabnikov, uporabnikov Debitela in Izimobila. Hkrati bodo po enotni ceni 1 EUR na minuto pogovora prejemali tudi vse dohodne klice na Kitajskem.

Ugodnost cenejših klicev med gostovanjem na Kitajskem v omrežju operaterjev China Mobile in China Unicom bo za Mobitelove naročnike na voljo od 1. do 31. 8. 2008, medtem ko cene za Mobiuporabnike ostajajo nespremenjene. Prav tako ostajajo nespremenjene cene klicev Mobitelovih naročnikov s Kitajske v Slovenijo v druga mobilna in stacionarna omrežja.

Več informacij o gostovanju uporabnikov Mobitel GSM/UMTS v tujini in Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si ter v Mobitelovih centrih, uporabniki pa lahko kadarkoli pokličejo tudi v Mobitelov center za pomoč naročnikom na številko 041 700 700. Klic je za Mobitelove uporabnike brezplačen, tudi med gostovanjem v tujini.
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj