Mešani pevski zbor COMINUM iz Komna

Vabi na JUBILEJNI KONCERT ob 10. obletnici delovanja zbora

20.11.2008
Mešani pevski zbor Cominum praznuje letos 10. obletnico začetkov delovanja, kot društvo pa deluje od leta 2005. Pevke in pevce iz Komna in okoliških vasi vodi profesorica Ingrid Tavčar. Njihov repertoar obsega različne zvrsti: umetne skladbe različnih obdobij, priredbe ljudskih pesmi, sakralne skladbe ter priredbe popularnih skladb.
Poleg udeležbe na reviji Primorska poje nastopajo na mnogih prireditvah v občini Komen in v širši okolici. V letu 2007 so tudi uspešno sodelovali na bienalni regijski reviji izbranih zborov Sozvočenja. Radi se odzivajo povabilom drugih kulturnih društev, sodelujejo na državnih proslavah in tudi sami organizirajo koncerte, dobrodelne prireditve in revije. Letos junija so bili gostje ciklusa Glasba z vrtov Svetega Frančiska, v okviru katerega so izvedli samostojni koncert. Pozitivne kritike in pohvale so vzpodbuda in tudi zaveza, da gredo po začrtani poti tudi naprej. Petje je seveda stična točka vseh pevk in pevcev, so pa raznolika prijateljstva tista, ki zboru dajejo pravo bogastvo.

Mešani pevski zbor COMINUM iz Komna vabi na JUBILEJNI KONCERT ob 10. obletnici delovanja zbora.

Koncert bo v nedeljo, 7. decembra ob 17.00 v prostorih OŠ Komen. Pevci se bodo predstavili z izborom skladb iz svojega desetletnega repertoarja, zbor vodi prof. Ingrid Tavčar.

Vabljeni!

foto: TIC Štanjel
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj