Novi tednik in Radio Celje

Valentinovo presenečenje trem damam prineslo razvajanje v Termah Olimia!

18.02.2009
Novi tednik in Radio Celje na valentinovo presenetil tri nagrajenke. Njihovi partnerji so v uredništvo naše hiše poslali najbolj prepričljiva pisma o tem, zakaj si ravno njihova izbranka zasluži naše razvajanje. Cvetlični šopek izdelan v cvetličarni Pri Katji je v sebi skrival razvajanje v Termah Olimia.
14. februar – dan ljubezni. Za tri dame, ki jih je v valentinovem dopoldnevu obiskala ekipa Radia Celje je ta dan minil vse prej kot običajno. Njihovi moški so se najbolje izkazali v akciji imenovani Valentinovo presenečenje, ko so nas morali prepričati, zakaj je ravno njihova srčna izbranka vredna našega razvajanja in naše pozornosti.

Prekrasen šopek izdelan v cvetličarni Pri Katji in luksuzno razvajanje v Termah Olimia so na dan ljubezni prejele LJUBICA MOTOH iz Laškega, TINA SIRK iz Štor in MAJA CRNIČ iz Celja. Pri tem je potrebno izjemno pohvaliti njihove partnerje, ki so na izviren način z našo pomočjo presenetili svoje boljše polovice. Šlo je za prave tajne operacije, pri kateri so morali biti zelo zviti in pretkani, da partnerke niso postale preveč sumničave. Našim nagrajenkam se o presenečenju niti sanjalo ni!

Za začetek smo se odpravili v Laško. Tam je obisk naše ekipe in šopek iz rok urednice Radia Celje Simone Brglez povzročil resnične solze sreče in iskrenega presenečenja. Ljubici Motoh je naš obisk s svojim pismom „zakuhal“ mož Avgust, ki se ji je na ta način želel zahvaliti za pet otrok in 25 let skupnega življenja. Iz Laškega smo se odpravili v Štore in pri obešanju perila presenetili Tino Sirk. Njenega moža, Bojana Sirka, ki nam je poslal zares ganljivo pismo o svoji ženi, na žalost ni bilo doma. Poslednja postojanka naše valentinove odprave je bila Ulica frankolovskih žrtev v Celju. Simon je z izgovorom, da bo povsem samoiniciativno odnesel smeti, pričakal našo ekipo, kateri se je pridružila tudi cvetličarka Katja. Šopek bogatih rdečih vrtnic je prav ona izročila naši tretji nagrajenki Maji, ki si je to pozornost zaslužila predvsem zavoljo prve obletnice njune ljubezni, ki sta jo s Simonom praznovala prav v soboto, prav na Valentinovo. In kako se je Simon moral potruditi, da je Majo obdržal doma! Izgovor, da na obisk pride Simonov poslovni partner se je Maji zdel bedast: „Pa ravno na valentinovo mora priti? Kaj nima žene pa otrok? Ne bi raje bil z njimi na valentinovo?“ No, na koncu smo „poslovni partnerji“ Majo tako zelo šokirali, da poleg besed zahvale ni bila sposobna reči ničesar več.

foto: GrupA
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj