Novi tednik in Radio Celje

Do sedaj so hujšarji skupno izgubili že več kot 200 kilogramov!

09.06.2009
Novi tednik in Radio Celje zaključuje že šesto sezono akcije zdravega hujšanja. Doslej v akciji zdravega hujšanja sodelovalo več kot 100 ljudi. Letošnji hujšarji izgubili že več kot 200 kilogramov! Nagradili jih bomo na zaključni prireditvi v Citycentru Celje, 4. julija ob 11. uri.
V medijski hiši Novi tednik in Radio Celje zaključujemo šesto sezono akcije Hujšajmo z Novim tednikom in Radiem Celje. Doslej je v akciji zdravega hujšanja sodelovalo več kot sto ljudi. Mnogi so s pomočjo delavnic, strokovne pomoči in vodene vadbe stopili na zdrava pota življenja. Letošnji udeleženci so se naučili računanja enot živil, spoznali prehransko piramido, kuhali zdrave jedi, nakupovali in preverjali deklaracije živil, se učili sproščanja in premagovanja depresivnih stanj, hodili po nordijsko, opravili test hoje in kilograme izgubljali s pomočjo aerobike in fitnesa. Trije meseci zdravega hujšanja, ko je priporočljivo izgubiti kilogram na teden, puščajo zadovoljne in obenem trpke izkušnje. Pri tem je pomembno, da se udeleženci akcije zavedajo, da le zmerno in zdravo prehranjevanje ter gibanje vodijo do uspeha brez čudežnih diet. Zaključek delavnic za dvajset udeležencev ne pomeni konec poti, temveč začetek zdravega in zadovoljnega življenja. 

Udeleženci so na začetku akcije tehtali skupaj 2054 kilogramov in so tri tedne pred zaključkom akcije skupaj lažji za 205 kilogramov, a se bo ta podatek do 4. julija, ko bo zaključna prireditev v Citycentru Celje ob 11. uri, seveda še nekoliko večji. Na prireditvi bo kot posebna gostja nastopila pevka Žana. Prilagamo vam fotografijo naših hujšarjev na začetku akcije hujšanja, ki poteka pod strokovnim nadzorom primarij Jane Govc Eržen. Do sedaj so skupno izgubili že več kot 200 kilogramov!

foto: Novi tednik in Radio Celje


nazaj
pridružene povezave
 
nazaj