Novi tednik in Radio Celje

Zaključujemo šesto sezono akcije Hujšajmo z Novim tednikom in Radiem Celje

30.06.2009
V soboto zaključna prireditev akcije zdravega hujšanja Novega tednika in Radia Celje. Na prireditvi bomo čestitali hujšarjem, ki so se približali magični meji izgubljenih 250 kilogramov! Prireditev, na kateri bo nastopila tudi Žana, bo v soboto, 4. julija ob 11. uri v Citycentru Celje.
V medijski hiši Novi tednik & Radio Celje zaključujemo šesto sezono akcije Hujšajmo z Novim tednikom in Radiem Celje. Doslej je v akciji zdravega hujšanja sodelovalo več kot sto ljudi. Mnogi so s pomočjo delavnic, strokovne pomoči in vodene vadbe stopili na zdrava pota življenja. Letošnji udeleženci so se naučili računanja enot živil, spoznali prehransko piramido, kuhali zdrave jedi, nakupovali in preverjali deklaracije živil, se učili sproščanja in premagovanja depresivnih stanj, hodili po nordijsko, opravili test hoje in kilograme izgubljali s pomočjo aerobike in fitnesa. Trije meseci zdravega hujšanja, ko je priporočljivo izgubiti kilogram na teden, puščajo zadovoljne in obenem trpke izkušnje. Pri tem je pomembno, da se udeleženci akcije zavedajo, da le zmerno in zdravo prehranjevanje ter gibanje vodijo do uspeha brez čudežnih diet. Zaključek delavnic za dvajset udeležencev ne pomeni konec poti, temveč začetek zdravega in zadovoljnega življenja. 

Udeleženci so na začetku akcije tehtali skupaj 2054 kilogramov in so do predzadnjega tehtanja skupno izgubili že 247 kilogramov. Verjamemo, da bo številka do 4. julija, ko bo zaključna prireditev v Citycentru Celje, višja od 250 kilogramov! Na prireditvi bo kot posebna gostja nastopila pevka Žana.

Prilagamo fotografijo naših letošnjih udeležencev na samem začetku akcije. Njihovo sedanjo podobo preverite to soboto ...

foto: Novi tednik in Radio Celje
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj