Canon

Prejel BLI-jeve nagrade »Pick« za inovacije

24.01.2012
Canon Europe je s strani preizkuševalne in raziskovalne organizacije Buyers Laboratory LLC (BLI) prejel šest nagrad Winter 2012 »Pick« in eno za izjemen dosežek na področju energijske učinkovitosti. Priznanja so po zahtevnih testiranjih prejele različne naprave iz nabora Canonovih poslovnih rešitev za upodabljanje.
Nagrade Winter 2012 »Pick« so prejele naslednje Canonove naprave:
• Canon imageFORMULA DR-M160 je bil nagrajen kot izjemen oddelčni bralnik s hitrostjo 50 do 70 str./min. Canonov najzmogljivejši in robusten kompaktni bralnik je prejel priznanje zaradi odličnega ravnanja z mediji, zaradi nižjega stroška na skenirano stran od povprečja in enostavnega upravljanja.
• Canonov kompaktni in vsestranski namizni bralnik Canon imageFORMULA DR-M140 je bil nagrajen za zmogljivosti oddelčnega bralnika A4 s hitrostjo 30 do 49 str./min. Izstopa po zasnovi, ki omogoča odlično ravnanje z različnimi mediji in možnost izbire poti papirja (U-obrat ali naravnost), ki jo je BLI-jev tehnik Joe Ellerman opisal, da »bi morala biti standard, kjer je to mogoče«.
• Canon imageFORMULA DR-C125 je prejel nagrado za zmogljivosti med bralniki za delovne skupine s hitrostjo od 20 do 30 str./min. V izjemno kompaktnem namiznem bralniku so prepoznali zanesljivost, elegantno zasnovo in zmožnost ravnati s širokim naborom papirja različnih tež in formatov. Zmogljiva programska oprema pa poleg tega omogoča enostavno skeniranje.
• Zelo hiter ultra kompaktni prenosni bralnik imageFORMULA P-215 je prejel naziv Izjemen mobilni bralnik zaradi namenskega skenerja kartic, odličnega ravnanja z mediji, funkcionalnosti gonilnikov in majhnosti.
• Canon i-SENSYS MF8380Cdw je prejel nagrado za zmogljivosti med barvnimi večfunkcijskimi tiskalniki A4 za male pisarne. Kompaktni laserski večfunkcijski tiskalnik vse-v-enem je bil odlikovan zaradi preprostosti uporabe nadzorne plošče in varnostnih lastnosti, dostopnih prek ene same tipke.
• Canon i-SENSYS LBP7680Cx je dobil nagrado za zmogljivost med barvnimi tiskalniki A4 za male delovne skupine. i-SENSYS LBP7680Cx je prvi v seriji laserskih tiskalnikov, zgrajenih na novi arhitekturi, v skladu s Canonovo platformo imageRUNNER ADVANCE. Laserski tiskalnik z omogočeno funkcijo MEAP je prejel nagrado zaradi zmožnosti izdelave popolnoma integriranih rešitev, ki vključujejo tako večfunkcijske kot tudi enofunkcijske tiskalnike.
• Canonov imageRUNNER ADVANCE C2020i, zmogljiv barvni večfunkcijski tiskalnik A3, je dobil BLI-jevo priznanje za okolju prijazne zmogljivosti med dvomesečnim zahtevnim testiranjem.
• Canon imageRUNNER ADVANCE C2020i je dobil priznanje za dosežek na področju energijske učinkovitosti s stroški, ki so 49 odstotkov nižji, kot je povprečje v industriji. BLI je posebej izpostavil način mirovanja, zaradi katerega je prihranek stroškov občuten.

»Priznanja Winter 2012 »Pick« potrjujejo inovativnost Canonove tehnologije in zmogljivosti Canonovih naprav v vseh segmentih,« je dejal David Sweetnam, direktor BLI-jevih raziskovalnih in laboratorijskih storitev v Evropi. »Canonove naprave so priznane na mnogih področjih, na primer Canonovi večfunkcijski tiskalniki so znani po energijski učinkovitosti, in BLI-jevo testiranje potrjuje, da je ta sloves upravičen. Vse naprave so dva meseca preizkušali v BLI-jevih laboratorijih za testiranja, zato je industrija lahko prepričana v zdržljivost Canonovih izdelkov in v njihove možnosti.«

Paul Rowntree, Canonov direktor trženja izdelkov za Evropo, je pojasnil: »Vsem našim izdelkom je skupna želja odgovoriti na potrebe kupcev z izdelki, ki so enostavni za uporabo, okolju prijazni in ki podjetju lahko pomagajo k večji storilnosti. Veselimo se, da je BLI z nagradami Winter »Picks« prepoznal zmogljivosti naših izdelkov.«

Za več informacij o nagradah BLI Winter 2012 »PicK« obiščite: http://www.buyerslab.com/

tekst in foto: MA marketing d.o.o.
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj