DPD Slovenija

IZBRALI NAJ B2C VOZNIKA DPD SLOVENIJA

21.02.2012
Podjetje DPD Slovenija je lani želelo popestriti organizacijsko klimo v podjetju, zato so organizirali tekmovanje za izbor NAJ B2C voznika DPD Slovenija. Zanimanja je bilo veliko, večina sodelujočih pa je v tem videla izziv, kar je dvignilo motivacijo tekmovalcev.
Izbor je potekal od  15. 6. 2011 do 31. 12. 2012. Tekmovalci so se pomerili v tem, kateri voznik bo imel najkvalitetnejšo B2C dostavo. Med sodelujočimi je bil izbran najboljši  voznik na področju depoja Ljubljana, najboljši voznik na področju depoja Maribor in še en voznik, ki je bil izbran ne glede na področje. Pogoji za sodelovanje so bili naslednji: najboljši vozniki morajo imeti več kot 95 % uspešnost dostave tudi za ostale pakete; vsi pod-ji, skeni in kode morajo biti pravilni in v skladu z DPD standardi; vsaj 400 dostavljenih paketov (prejemniki so fizične osebe) v obdobju trajanja tekmovanja.

1. mesto si je zasluženo priboril Jože Muhič (depo Ljubljana), ki je že prvi dan uspešno dostavil 99,74 % vseh paketov. Stopničko za njim, 2. mesto (ne glede na depo), je pripadalo Martinu Čibeju, ki je bil za 8 stotink počasnejši in je prvi dan dostavil 99,66 % vseh paketov. 3. mesto pa je zasedel Miran Murko (depo Maribor) z 99,47 % vseh paketov, dostavljenih na prvi dan. Oba zmagovalca v  depoju Ljubljana in Maribor sta prejela za nagrado ročni GPS, drugi najboljši pa je prejel MP3 predvajalnik.

tekst in foto: DPD d.o.o.
www.dpd.com/si
nazaj
pridružene povezave
 
nazaj