Eurogarden
11Junij 2021

ARHITEKTURNA STIČIŠČA

11.06.2021 ob 19:00

Plesna dvorana Graščine v Radovljici

Letošnje leto vas z veseljem vabimo na dogodke ob 137. obletnici Vurnikovega rojstva, ki bodo potekali od 1. do 30. junija 2021, v Radovljici. V petek, 11. junija 2021, ob 19. uri, vas v okviru Vurnikovih dni 2021 vabimo na dogodek ARHITEKTURNA STIČIŠČA! Dogodek bo v Radovljici, v plesni dvorani Graščine.

Predavanja predstavnikov izstopajočih praks s področja urejanja prostora in arhitekture, ki pri svojem delovanju iščejo možnosti za sonaraven razvoj. Kako lahko arhitektura išče poti za bolj trajnostno življenje in bivanje? Kje so tiste točke, na katerih lahko urejanje prostora ponudi otipljive alternative današnjemu načinu življenja? Ali trajnost v resnici pomeni začasnost, ali prihodnost arhitekture leži v povezovanju z drugimi strokami? Predavanjem bo sledil pogovor z vsemi sodelujočimi.

Sodelujoči: Marko Peterlin, IPOP; Gaja Mežnarić Osole, Trajna; Ira Zorko, arhitekt; Zala Velkavrh in Alenka Korenjak, prostoRož

Spremljanje dogodka bo mogoče tudi preko spletnega prenosa v živo. PROGRAM VURNIKOVIH DNI 2021.

Ob obisku dogodkov v notranjih prostorih vas prosimo, da poleg skrbi za ustrezno razdaljo in nošenja maske izpolnjujete tudi enega izmed naslednjih pogojev:
- Imate potrdilo o negativnem rezultatu PCR ali HAG testa za COVID-19, ki ni starejši od 48 ur
- Imate potrdilo o cepljenju proti COVID-19
- Imate potrdilo, da ste COVID-19 že preboleli in od začetka simptomov ni minilo več kot 6 mesecev

VLJUDNO VABLJENI, PRIDRUŽITE SE NAM!


Nazaj