Na ozeleneli strehi nakupovalnega središča ALEJA bo poleti poleg zvezd vsako sredo zažarel tudi kino projektor. Ljubitelji kina na prostem se bodo težko pričakovanim filmskim naslovom ponovno lahko predali kar pod milim nebom. Že v juniju se bo mogoče prepustiti kar trem svežim uspešnicam. V sredo, 16. junija, bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji brzine in avtomobilov, saj se bo na velikem platnu v filmu Hitri in drzni 9 ponovno združila vsem dobro poznana veličastna dirkaška ekipa.

V sredo, 23. junija, sledi akcijska komedija Varuj mi ženo, v katerem se kot kaskaderka Salme Hayek pojavi tudi naša Tjaša Perko. V sredo, 30. junija, pa bo veliko platno osvetlila še risana animacija Krudovi: Nova doba in poskrbela za živahno uverturo v poletne počitnice. Filmske projekcije nad mestom bodo pospremili zabavni dogodki, ki bodo navdušili vse starostne skupine.

ALEJA bo poskrbela, da bodo obiskovalci v filmih uživali povsem BREZPLAČNO, vstopnice pa si bo moč zagotoviti na njihovi info točki v prvem nadstropju. Vstop z brezplačnimi vstopnicami bo obiskovalcem omogočen samo med 19.00 in 20.00.  Na prizorišču bodo na izposojo na voljo tudi ležalniki.  

PROGRAM
16. junij – Hitri in drzni 9
23. junij – Varuj mi ženo
30. junij – Krudovi: Nova doba
Nadaljnji program kmalu!

Več na www.aleja.si ali www.kino-bezigrad.si.


Nazaj