Mesec avgust nam bo postregel s kulinaričnimi oddajami: LORRAINE PASCALE: KAKO POSTATI BOLJŠI KUHAR, 1. sezona in KUHAJMO S SERIFE, 1. in 2. sezona.

LORRAINE PASCALE: KAKO POSTATI BOLJŠI KUHAR, 1. sezona
Veliko nas je, ki bi radi kuhali za svoje ljubljene, a nam za to manjka samozavesti, posebej ko gre za posebne priložnosti. V tej seriji se Lorraine odpravi iz kuhinje na teren in pomaga navdihovati negotove kuharje, da bi ustvarili nepozabne obroke za ljudi, ki so jim pri srcu. Spremljamo nevešče kuharje, ki Lorraine prosijo za pomoč. Lorraine jih nauči preprostih kuharskih tehnik na njihovem domu; nudi jim odlične nasvete in priročne namige, ki jim dvigne samozavest. Na vrhuncu vsake epizode njeni učenci pripravijo slasten obrok kot presenečenje za svoje zaprepadene prijatelje in sorodnike. Oddaja je polna slastnih, zdravih in preprostih receptov, ki jih vsi lahko pripravimo doma. Lorraine Pascale je odločena, da bo znanja željnim kuharjem vlila samozavest, ki jim bo pomagala presenetiti in razveseliti njihove ljubljene.

KUHAJMO S SERIFE, 1. in 2. sezona
Serife Aksoy, ki bi rada ustvarila samozadosten življenjski slog s svežim sadjem in zelenjavo, kruhom in viri beljakovin, ki jih je sama vzgojila na svojem vrtu. V svoji najnovejši oddaji predstavi občinstvu trajnosten način življenja, ki ga je ustvarila zase. Uporabi vsak čisto vsak del pridelka, od listov do korenin, in predstavi izvirne recepte v epizodah, ki so poimenovane po predstavljenih pridelkih. Poudarja, da je treba uživati sadje in zelenjavo, ki je takrat zrelo in uporablja starodavne tehnike vlaganja presežkov. V tej oddaji predstavi tradicionalne tehnike vlaganja hrane, vključno z nekaterimi, ki jih je priredila po svoje. Uporablja univerzalne tehnike in preobrazi lokalno kuhinjo v najnovejši festival okusov ter premierno prikaže to kombinacijo pod imenom Kuhajmo s Serife.

LORRAINE PASCALE: KAKO POSTATI BOLJŠI KUHAR, 1. sezona
- premiera: 4. avgust; na sporedu vsako sredo ob 13h
KUHAJMO S SERIFE, 1. in 2. sezona
- premiera: 2. avgust; na sporedu od ponedeljka do petka ob 12h


Nazaj