Danes na redni spored v kinematografe prihajata dve novi uspešnici, ki bosta obarvani akcijsko, pa tudi z malce humorja.

Na velikih platnih se bo danes pričela pustolovščina bojevnika, ki se pridruži japonskemu klanu in njegovo potovanje se tako šele prične, v novi akcijski avanturi z naslovom Snake Eyes. Vsak bojevnik ima svoj začetek. Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Skydance Present v sodelovanju s podjetjem Hasbro predstavljajo fantazijsko avanturo, ki jo je režiral Robert Schwentke. V glavni vlogi zaigra Henry Golding (ki smo ga nazadnje lahko občudovali v komični drami Last Christmas). Posneto na podlagi ikoničnega lika G.I. Joe v Snake Eyes zaigrajo tudi Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Tahehiro Hira in Iko Uwais. Akcijska avantura na rednem sporedu v kinih od 22. JULIJA.

Poletni meseci bodo v znamenju pravega prikaza zakulisja snemanja filmov v Hollywoodu, saj v kriminalni komediji z naslovom Hollywoodska prevara tri velike filmske legende – oskarjevci Robert de Niro, Morgan Freeman in Tommy Lee Jones – prikažejo, kako se lahko, kljub drugačnim načrtom, posname izjemna uspešnica, kakšen vpliv ima pri tem mafija in kakšne so razmere v filmski industriji. Kriminalno komedijo je režiral George Gallo, ki je skupaj s Joshem Posnerjem tudi napisal scenarij. Poleg odličnih imen - de Niro, Freeman in Jones - v komediji zaigrajo še Zach Braff, Kate Katzman in Emile Hirsch, ki nas bodo popeljali na zabavno potovanje v Hollywood. Kriminalna komedija na rednem sporedu v kinih od 22. JULIJA.


Nazaj