Iz Disney in Pixar Studiev prihaja na velika platna morska, zabavna in srčna zgodba o prijateljstvu dveh fantov, ki bosta doživela nepozabno poletje. Popeljali vas bomo na nepozabno pustolovščino z Luko in Albertom, dvema prijateljema, ki sta pravzaprav morski bitji, a se lahko spremenita v človeško obliko in rada počneta človeške stvari, ko sta na kopnem. Poletna zabavna in prisrčna zgodba, ki se dogaja v ljubkem obmorskem italijanskem mestecu, o fantu z imenom Luka, ki doživlja nepozabno otroško poletje. Veliko sladoleda, pašte in nepozabni dnevi neskončnega norenja po ulicah ter ob morju, to je nekaj, kar nam je vem blizu in kar obožujemo. Ali imamo lepe spomine na naša otroška brezskrbna poletja, ali pa opazujemo mlajše generacije, kako rišejo svoje nepozabne zgodbe.

Prav to počne tudi Luka v novi neverjetni animaciji, saj se bomo podali na potep po lepih italijanskih obmorskih mestih in prav v same globine morja, kjer nas čaka neverjetno presenečenje. Luka namreč ni navaden deček. Luka je morsko bitje in v tem ni sam, tudi njegov prijatelj Alberto je morsko bitje in skupaj odkrivata neverjetni morski svet, kjer živita s sebi podobnimi bitji. A Luka in Alberto sta radovedna fanta, ki ju vleče na površje. Na kopnem pa je druga zgodba, saj v bistvu sploh nebi smela na površje. Tam nihče ne sme izvedeti zanju. Prav zato imata eno samo misijo. Ne smeta se zmočiti. Ob svojih popotovanjih po zemeljskem svetu na površju ju čakajo pisane dogodivščine in pri tem se morata naučiti, kako biti navadna dečka. Le kaj je to težkega? A za morska fantka to ni mačji kašelj, je pa lahko zelo zabavno. In tudi bo. Disney in Pixar nam poleg neverjetnih animacij morskih bitij, obljublja še srčno zgodbo o prijateljstvu in nepozabnih poletnih dogodivščinah, vse to v slovenščino sinhroniziranem animiranem filmu Luka. 

Prihod sinhroniziranega animiranega filma LUKA v kinematografe bo pospremilo kar nekaj dogodkov in sicer Družinski dan v kinih Cineplexx, v soboto, 24. julija. Vstopnice so že v prodaji. Maribox je pripravil dogajanje od četrtka, 22. julija, do nedelje, 25. julija, z ustvarjalnimi delavnicami in poslikavo obraza. Vstopnice so že v prodaji. Pripravite se na poletno dogodivščino za vso družino v sinhronizirani animaciji LUKA v distribuciji Blitz Film & Video od četrtka, 22. julija v vseh kinih po Sloveniji.


Nazaj