Vsak bojevnik ima svoj začetek. Ta teden se bo na velikih platnih pričela pustolovščina bojevnika, ki se pridruži japonskemu klanu in njegovo potovanje se tako šele prične, v novi akcijski avanturi z naslovom Snake Eyes.

Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Skydance Present v sodelovanju s podjetjem Hasbro predstavljajo fantazijsko avanturo, ki jo je režiral Robert Schwentke. V glavni vlogi zaigra Henry Golding (ki smo ga nazadnje lahko občudovali v komični drami Last Christmas). Posneto na podlagi ikoničnega lika G.I. Joe v Snake Eyes zaigrajo tudi Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Tahehiro Hira in Iko Uwais.

O ZGODBI: V akcijski fantazijski avanturi zaigra Henry Golding kot Snake Eyes. Je vztrajni samotar, ki ga medse sprejme starodavni japonski klan, po imenu Arashikage, potem ko je rešil življenje njihovemu dediču. Po prihodu na Japonsko Arashikage nauči Snake Eyes veščin ninja bojevnikov, obenem pa mu nudi nekaj, po čemer je dolgo hrepenel – dom. Ko pa se bodo razkrile njegove skrivnosti iz preteklosti, bosta na preizkušnji Snakovi čast in zvestoba, pa čeprav to pomeni, da lahko izgubi zaupanje bližnjih.

IGRALSKA ZASEDBA: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira, Peter Mensah, Iko Uwais

REŽIJA: Robert Schwentke
SCENARIJ: Evan Spiliotopoulos, Anna Waterhouse, Joe Shrapnel
ZGODBA: Evan Spiliotopoulos
PO LIKIH: Hasbro’s G.I. JOE®
PRODUCENTI: Brian Goldner, Erik Howsam, Lorenzo di Bonaventura
IZVRŠNI PRODUCENTI: David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jeff G. Waxman, Greg Mooradian
ŽANR: akcijska avantura

Na voljo je že NAPOVEDNIK, akcijska avantura SNAKE EYES pa na redni spored v kinematografe prihaja 22. JULIJA 2021.


Nazaj