Zgodba o Barneyju, neobičajnemu dečku, ki se, kot marsikateri najstnik, bori za pozornost in svoje mesto v dobi družbenih omrežij, in Ronu, njegovemu novemu digitalnemu aparatu, robotu, ki lahko hodi in govori, ki je ustvarjen, da bo Barneyjev trenutni »najboljši prijatelj«.

Ron je takoimenovani B Bot, naprava, ki je najhitrejši, najnaprednejši in zapleteni kos tehnologije na svetu in to ni samo naprava, ki je hkrati tvoj najboljši prijatelj. Vsi otroci si ga želijo in ga tudi imajo, razen Barneyja, on je zadnji, ki za rojstni dan prejme …. Rona. Ron je nepopoln, saj ima tehnične težave in sprva povzroči veliko razočaranje pri mlademu dečku, ki si je svojega B Bota tako zelo želel. A številne napake v Ronovem sistemu ju popeljejo na nepozabno potovanje, na katerem se deček in robot spoznata z izzivi in tudi neslutenimi prednostmi pravega prijateljstva.

Animiran film Nepopolni robot Ron je režiral Pixarjev veteran Jean-Philippe Vine (»Avtomobili 3«, »Dobri Dinozaver«) in je prvi celovečerni animiran film studia Locksmith Animation. Scenarij sta napisala Peter Baynham in Sarah Smith. Sinhronizirana pustolovščina Nepopolni robot Ron prihaja v distribuciji Blitz Film & Video Distribution v kinematografe letos jeseni.


Nazaj