Tudi ta teden smo pri založbi Menart začeli več kot odlično, saj se v naboru 6 slovenskih izvajalcev na priznani lestvici SLOTOP50 nahaja kar 5 Menartovih!

FLIRRT – ROMEO IN JULIJA
Flirrt so z vsem dobro poznano skladbo 'Romeo in Julija' tokrat kot novost tedna pristali na visokem 6. mestu med vsemi izvajalci, s tem pa zasedli tudi neverjetno 2. MESTO MED SLOVENCI. Vsekakor odličen začetek proslave 25 - letnice delovanja.

SAMANTHA MAYA – SANJAVA (RUNAWAY)
Samantha Maya se je s svojo skladbo 'Sanjava (Runaway)' v tem tednu povzpela še višje! Med tem ko je prejšnji teden kot novost tedna bila uvrščena na 12. mesto, se je s tem tednom dvignila na 8. med vsemi in 3. med slovenskimi izvajalci.

NINO OŠLAK – KO SI Z MANO
Na lestvici največkrat predvajanih skladb SLOTOP50 pa ostaja tudi Nino Ošlak s skladbo 'Ko si z mano', ki je dva tedna zapored kraljeval na samem vrhu. Tokrat se nahaja na 13. mestu med vsemi in 4. med slovenskimi izvajalci.

POP DESIGN – MEDENA
Že neverjetni 7. teden zapored na lestvici ostajajo tudi POP DESIGN s svojo romantično skladbo 'Medena'. Pesem se tokrat nahaja na visokem 15. mestu med vsemi in 5. med največkrat predvajanimi slovenskimi skladbami.

TAJA – POGLEJ ME
Poleg Flirrtov pa se je na lestvici tokrat kot novost tedna pojavila tudi Taja s svojo čudovito 'Poglej me'. S skladbo je zasedla 34. mesto med vsemi izvajalci, prav tako pa postala 6. največkrat vrtena slovenska pesem.  


Nazaj