Skupina Paul Grem v četrtem singlu LUČ PRETEKLOSTI pripoveduje o moči izgubljenega zaupanja, ki se vsakič znova prebudi in opomni na storjeno napako. Sta ljubezen in čas dovolj, da za vedno ugasneta LUČ PRETEKLOSTI?

“ ... hodil sem okrog po svetu kot brez glave in kot bil bi brez srca, imela si ga za oba. ’’

Z imenom PAUL GREM se predstavlja družba glasbenikov in prijateljev, ki so že dalj časa prisotni na slovenski glasbeni sceni, a do zdaj še niso igrali v taki zasedbi. Pravi trenutek, predvsem pa skupni navdih sta bila dovolj, da so brata Mitja in Marko Stropnik, Andrej Rot, Dušan Sagadin Duco ter Patrik Grbac združili moči in se povezali v novo zgodbo. Posamezno prihajajo iz različnih glasbenih voda, a združeni se izražajo s preprostimi, kitarsko surovo obarvanimi melodijami, ki se prepletajo z osebnoizpovednimi besedili.

“Korona obdobje nam je vzelo koncertne odre, a hkrati smo imeli več časa za ustvarjanje in snemanje, tako da smo na dobri poti do albuma. O nekih datumih izdaje pa ne bi, ker je malce nehvaležno v teh časih (če bo vse po sreči, še letos),” o načrtih za prihodnost povejo člani benda.

Paul Grem so:
Dušan Sagadin Duco // vokal & kitara
Marko Stropnik // kitara
Andrej Rot // kitara
Patrik Grbac // bas
Mitja Stropnik // bobni

Skladbo so ustvarili:
Glasba: Marko Stropnik
Besedilo: Dušan Sagadin
Aranžma: Paul Grem
Produkcija in mix: Jan Baruca


Nazaj