Ljubljana, 21. julij 2021: Addiko banka svojim strankam zagotavlja enostavne in hitre bančne storitve. Ena takšnih je tudi Addiko debetna kartica Mastercard, ki bo nadomestila običajno kartico tekočega računa ter omogoča brezstično, enostavno in varno plačevanje doma in v tujini. Od 1. 7. do 31. 8. pa vsi nakupi nad 20 EUR z Addiko debetnimi karticami Mastercard sodelujejo v žrebu za 7.000 EUR nagrad.

Plačevanje z gotovino je mimo! Zdi se, da je dvigovanje gotovine na bankomatih in plačevanje z gotovino stvar preteklosti. Za vsakdanje nakupe v trgovini ali na spletu Addiko banka priporoča brezstično Addiko debetno kartico Mastercard, saj ta ponuja številne prednosti.

Addiko debetna kartica Mastercard je:
- hitra, saj je nakup poravnan že nekaj sekundah,
- enostavna, ker kartico samo približamo POS-terminalu, in
- varna, saj spletne nakupe doma in v tujini opravljamo z uporabo storitve Mastercard Identity Check™, lahko pa jih tudi preprosto spremljamo v živo preko sporočil SMS ali v spletni in mobilni banki,
- na voljo za plačevanje preko spleta ter na vseh prodajnih mestih Mastercard.

Plačevanje z Addiko debetno kartico Mastercard prinaša nagrade!
Plačevanje z Addiko debetno kartico Mastercard se to poletje tudi splača. Od 1. 7. do 31. 8. vsi nakupi nad 20 EUR z Addiko debetnimi karticami Mastercard sodelujejo v velikem nagradnem žrebanju za bogate nagrade v skupni vrednosti 7.000 EUR. Plačujte z Addiko debetno kartico Mastercard in morda boste prav vi srečni prejemnik ene od bogatih denarnih nagrad!

Več informacij je dostopnih NA POVEZAVI.


Nazaj