Ljubljana, 10. junij 2021 – Podjetje Schneider Electric, ki ga je analitično podjetje Corporate Knights nedavno razglasilo za prvaka pri doseganju okoljske trajnosti, je za Slovenijo in regijo imenovalo tri nove direktorje v sektorjih Industrija in integratorji, Energetika in Trženje.

Denis Cedilak je postal direktor trženja in je poleg slovenskega trga zadolžen tudi za trge Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore. Cedilaka je bil od marca 2019 vodja trženja za prodajne kanale. »Moj poslovni cilj in naloga na novem položaju je, da skupaj s skupino izvedem tržno strategijo in še pospešim digitalno preobrazbo. Na tem mestu mi bodo prišle prav pridobljene izkušnje in znanje, da si bomo kot podjetje še naprej prizadevali za izboljšanje uporabniške izkušnje, ki je strateška vizija naših naložb in ukrepov,« je dejal Denis Cedilak in dodal, da se bodo tržne dejavnosti razvijale v skladu s pogostimi spremembami na trgu.

Po šestih letih dela v različnih oddelkih znotraj podjetja bo Tomislav Ščrbak zasedel mesto prodajnega direktorja sektorja Industrija in integratorji, zadolžen pa bo za dva trga – Slovenijo in Hrvaško. »Eden od strateških ciljev našega sektorja je razviti partnersko mrežo naših kupcev, saj je poleg vrhunskih rešitev resnična moč Schneider Electrica v partnerjih, s katerimi lahko ponudimo celovite pametne rešitve za vse industrijske segmente in s tem olajšamo spremljanje in nadzor obrata,« je ob imenovanju dejal Tomislav Ščrbak in dodal, da bo podjetje še posebej promoviralo inovativne IoT rešitve s ciljem povečanja učinkovitosti in spremljanja proizvodnih zmogljivosti s poudarkom na integraciji kibernetske varnosti.

Direktor sektorja energetike za trge Slovenije in Hrvaške je postal Antonio Obratov, ki je bil prej upravitelj ključnih kupcev. »V Schneider Electricu imamo jasen cilj še naprej ustvarjati povezane tehnologije, ki preoblikujejo industrijo in povečujejo učinkovitost v celotnem elektroenergetskem sektorju, od najpreprostejših do najbolj zapletenih operativnih rešitev. Kot največje izzive v prihodnjem obdobju vidim stabilizacijo trga, spremembo načina dela in razmišljanja ter zagotavljanje trajnostnega in zelenega poslovanja,« je zaključil Antonio Obratov.

Več informacij


Nazaj