Ljubljana, 14. september 2021 - Digitalizacija, v zadnjem pestrem letu vseprisotna beseda, ki narekuje sodobni tempo življenja. Mnogi podjetniki so se bili zaradi številnih omejitev in spremenjenih navad potrošnikov primorani prilagoditi potrebam trga in slediti trendom. Rešitve, ki so jih v svojem že tako zasedenem delovniku iskali za lažje poslovanje jim je omogočala tudi mBills POS aplikacija.

Brezplačno mobilno aplikacijo mBills POS je podjetje mBills trgu predstavilo že pred kratkim. Do sedaj je sodobnim podjetnikom omogočala, da so le z uporabo svojega pametnega telefona enostavno in hitro sprejemali plačila – brez dodatne opreme in investicij. Sedaj pa lahko podjetniki z mBills POS opravijo tudi polog svojih gotovinskih dnevnih iztržkov na vseh prodajnih mestih Petrol. Dnevno lahko gotovino na svoj poslovni račun položijo kadarkoli, vse dni v tednu. Bančne poslovalnice imajo relativno kratek delovni čas in pogosto niso v vsakem kraju. Poslovalnice Petrola pa so odprte daljši čas, nekatere od njih celo 24 ur na dan in se nahajajo praktično za vsakim vogalom.

»V MBILLS vedno stremimo k nenehnemu razvoju novih funkcionalnosti za svoje uporabnike in hkrati iščemo rešitve, ki se prilagajajo potrebam trga. Skozi pogovore z uporabniki, med katerimi je tudi mnogo podjetnikov, smo na trgu zaznali potrebo po rešitvi za enostavnejše in podjetnikom bolj prilagojene pologe gotovinskih iztržkov. V sodelovanju z njimi smo razvili rešitev, ki vsem, ki poslujejo z gotovino olajša poslovanje in jim omogoča, da svoj dnevni zaslužek enostavno naložijo na svoj poslovni račun. Verjamemo, da bodo frizerji, gostinci, prodajalci na tržnici, obrtniki, taksisti in drugi podjetniki novo storitev s pridom izkoristili. V MBILLS s pravimi in hitrimi rešitvami dokazujemo fleksibilnost in posluh za potrebe svojih uporabnikov, ki jih je iz dneva v dan več. Poslovni uporabniki se lahko na nas zanesejo, da jim pomagamo in olajšamo skrbi, kako ravnati z gotovino. Zaradi uporabe mBills POS se lahko osredotočijo na svoje redno poslovanje – njihovo glavno dejavnost,« je ob lansiranju nove storitve povedal mag. Primož Zupan, direktor MBILLS d.o.o.

Aplikacija mBills POS nima začetnih stroškov in naročnine, provizija za polog gotovine je določena s pogodbo, še vedno pa je ugodna in dostopna. Denar, ki ga podjetniki položijo z mBills POS, je na računu skladno z urnikom plačilnega prometa – še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan. S hitrim postankom na najbližjem Petrolu predajo gotovino in pokažejo QR kodo. Preprosto, kajne? Poleg tega s pologom na Petrolu ni skrbi glede varnosti med prenosom, iskanja parkirnih mest in razporejanja prostora v domači omari za hranjenje gotovine.

Storitev mBills POS je na voljo vsem malim in velikim podjetnikom, ki želijo v svojem natrpanem urniku prihraniti dragoceni čas in dnevni zaslužek hitro in varno položiti na svoj poslovni račun. Če želite stopiti v stik s podjetjem in pridobiti dodatne informacije, obiščite spletno stran mBills.si.


Nazaj