Končno smo dočakali začetek pomladi! Ampak verjetno se po dolgi in naporni zimi marsikdo počuti vsaj nekoliko izčrpano. Nič nenavadnega. Z nekaj preprostimi nasveti in predvsem s pomočjo brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds 4i boste hitro prešerne volje in prekipevali od energije.

Čeprav imamo različne odgovornosti, načine preživljanja prostega časa in s tem tudi drugačne dnevne ritme, obstajajo univerzalna pravila, da ure dneva preživimo na najboljši mogoč način. Dober začetek dneva nas napolni s pozitivno energijo, medtem ko nas načrtovanje naslednjega dne zvečer sprošča. Če se želimo med tem zabavati, umiriti ali osredotočiti na pomembna opravila, pa posezimo po novih brezžičnih slušalkah Huawei FreeBuds 4i, ki nas bodo z neokrnjeno kakovostjo zvoka podprle pri vsem, kar bomo počeli.

Naj vas že zjutraj napolnijo z energijo
Poskrbimo, da bomo dan začeli dobre bolje. Kjer je volja, je tudi pot, saj jutranje počutje vpliva na to, kako bomo preživeli dan. Najprej je na vrsti hidracija s kozarčkom tople vode, v katero smo vmešali kurkumo, limono in ingver. Jutranja telovadba, sprehod psa ali celo tek bodo napolnili možgane s kisikom in nam dali sveže energije. Sledi zdrav in uravnotežen zajtrk, saj ta kot najpomembnejši dnevni obrok vpliva na dnevno počutje. Naj nas ne bo strah preizkusiti česa novega. Na primer pečenih ovsenih kosmičev in metinega čaja namesto kave. Jutro zaključimo s trenutkom za koncentracijo, morda za poslušanje podkasta o stvareh, ki nas zanimajo in so nam blizu.

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4i vas pri tem nikdar ne bodo pustile na cedilu in uživanja v podkastu ali poslušanju glasbe zmotile z obvestilom o skorajšnji izpraznitvi baterije. Ko je aktivno dušenje izključeno, ponujajo kar do 10 ur neprekinjenega poslušanja glasbe ali do 6,5 ure telefonskih pogovorov. Skupaj s polnilno škatlico dosežejo do 22 ur predvajanja oziroma do 14 ur pogovorov. Če je dušenje vključeno, potem bateriji zadoščata za do 7,5 ur predvajanja glasbe ali do 5,5 ure pogovorov.

Izognite se motečim zvokom
Dnevni ritem je lahko zelo dinamičen, zato se ves čas sprašujemo, kako ga najlažje nadzorovati. Pomagalo bo upoštevanje urnika in določanje prioritet, vendar nikar zaradi dela ne pozabimo na redne obroke in odmore za sprostitev. Krajši sprehod bo zadoščal.

Pomembna je tudi koncentracija. Morda jo bomo težko dosegli, vendar vsaj poskusimo. Zmanjšajmo moteče dejavnike, kot so stalni pogledi na zaslon pametnega telefona ali hrup okolice. Sistem dinamičnega dušenja hrupa (ANC) slušalk Huawei FreeBuds 4i z mikrofoni prisluškuje zvokom okolice, da ustvari povratne zvočne valove, ki zmanjšajo neželen hrup. Algoritem pri tem upošteva razmere v okoljih, kjer slušalke največkrat uporabljate, npr. hrupna nakupovalna središča, sredstva javnega prevoza, železniške postaje in pisarniški prostori, da zagotovi učinkovito izkušnjo odpravljanja hrupa.

Večer v ritmih najljubših skladb
Končno je dneva konec in zdaj je čas za načrtovanje naslednjega dne. Po tehtnem razmisleku o nalogah naslednjega dne in razvrščanju po pomembnosti pride čas, da osvobodimo misli. Trenutki, ki si jih vzamemo zase, so bistveni za ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Zvečer je odličen čas za branje knjig, ogled filma ali serije ali pogovor s prijatelji. Nikar ne pozabimo na najljubše skladbe, kajti ni lepšega, kot da nas v spanje zaziba čudovita glasba.

Slušalke Huawei FreeBuds 4i vsebujejo prilagojena 10 mm zvočna gonilnika z visoko amplitudo za zmogljive nizke tone, prilagodljivi membrani iz materiala PEEK + PU za visoko občutljivost in bogat dinamični odziv, medtem ko odlična struktura za dušenje hrupa vetra zagotavlja doslednost zvočnih učinkov. Kot celota vsi elementi delujejo usklajeno, zaradi česar v priljubljeni glasbi slišite vse zvočne podrobnosti.

Poleg neokrnjene kakovosti zvoka slušalke Huawei FreeBuds 4i nudijo tudi odlično uporabniško izkušnjo in omogočajo preprosto povezavo z vsemi modeli pametnih telefonov s sistemoma iOS in Android.  Slušalke Huawei FreeBuds 4i, ki so kompatibilne tako z napravami Android kot iOS, so že na voljo v Sloveniji in sicer v biserno beli in kristalno črni barvi. Do konca aprila jih lahko kupite po promocijski ceni 69 €, nato pa bo maloprodajna cena znašala 79 €.


Nazaj