TM Roh (naslovna fotografija), predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri prek uradnega YouTube kanala podjetja in uradne spletne strani. TM Roh se je v svoji objavi ozrl na preteklo leto in opozoril, da je podjetje razvilo svojo serijo pametnih telefonov Galaxy Z, ki bo preoblikovala koncept, kako doživljamo pametni telefon, in prinesla povsem novo uporabniško izkušnjo. Poleg tega je izjavil, da se Samsung še naprej osredotoča na epsko izkušnjo fotoaparata, najsodobnejšo tehnologijo, dolgo življenjsko dobo baterije in močno zaščito.

‘’Medtem ko raziskujemo vse načine, kako uporabnikom zagotoviti le najboljše, se pogosto znajdemo na neraziskanem terenu. Ko smo lansirali serijo pametnih telefonov Galaxy Fold, smo ustvarili povsem novo kategorijo naprav, vendar se pri tem nismo ustavili. Številne novosti smo zagotovili tudi s pametnimi telefoni Galaxy Z Fold2 in Galaxy Z Flip, kjer smo združili vrhunsko preklopno izkušnjo pametnih telefonov skupaj s funkcijami, ki jih uporabniki poznajo in imajo radi’’, je zapisal TM Roh in poudaril svoje navdušenje nad prihajajočimi pametnimi telefoni tretje generacije in čudovitih možnosti za večopravilnost in večjo vzdržljivost, ki bo to omogočila.

TM Roh izpostavlja tudi sodelovanje z vodilnimi v industriji, kot sta Google in Microsoft, kar je pripeljalo do tehnologije, ki je varna in optimizirana za današnji hitri vsakdan. »Nenehno skupaj razvijamo najsodobnejše varnostne rešitve v sodelovanju s ključnimi partnerji, da bi zaščitili naprave in zasebnost vsakega našega uporabnika. Tako bodo lahko vse aplikacije in podatki popolnoma brezskrbno upravljani, "je dejal TM Roh.

Začelo se je novo poglavje inovacij
V svojem javnem nagovoru je TM Roh objavil nekaj podrobnosti, ki jih lahko pričakujemo od novih naprav za prihajajoči Unpacked: ''Galaxy Z Fold združuje vse, kar imamo radi od pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Te naprave prinašajo povsem nov način dela, povezovanja in ustvarjanja vsebin. Po drugi strani pa Z Flip prinaša stilsko privlačnost, katere dizajn je sestavljen iz trpežnih novih materialov. Zato bomo na virtualnem dogodku Unpacked razkrili nekaj novih presenečenj za te pametne telefone, vključno s pisalom S Pen, zasnovanim posebej za preklopne naprave."

Kar je prav tako zanimivo izpostaviti, so besede TM Roh v zvezi s serijo Galaxy Note, kjer je pojasnil, da bodo nove naprave, namesto za ta letni čas običajne predstavitve pametnih telefonov Galaxy Note, vključile nekaj najljubših lastnosti pametnih telefonov Note.

Je "dobro" dovolj dobro?
V skladu s prihajajočim virtualnim dogodkom Galaxy Unpacked 2021 – Get ready to Unfold, je Samsung začel tudi ločeno digitalno oglaševalsko kampanjo za zunanje oglaševanje, katere moto je "Ali je "dobro’’ dovolj dobro?". Kampanja uporabnike spodbuja k razmisleku, ali so resnično zadovoljni s svojimi trenutnimi pametnimi telefoni, in prav Unpacked bi 11. avgusta lahko dal najboljši odgovor na to vprašanje.

Samsung Galaxy Unpacked 2021: Get Rady to Unfold lahko uporabniki spremljajo virtualno na Samsung YouTube kanalu 11. avgusta 2021 ob 16:00 preko povezave, pa tudi na uradni spletni strani www.samsung.com.


Nazaj