Amsterdam, 30. april 2021 – družba TP Vision je sporočila, da bo nadaljevala z izjemno uspešno serijo spletnih dogodkov. Že na naslednjem, ki se bo začel 31. avgusta,  bodo razkrili številne vznemirljive avdio in video izdelke, ki bodo na voljo jeseni in pozimi.

Družba je za svoje edinstvene spletne predstavitve izdelkov, ki so potekale septembra lansko leto in januarja letos, prejela mnogo pohval. Dogodkov se je namreč udeležilo veliko število spletnih obiskovalcev z vsega sveta, ki so bili navdušeni tudi nad rubriko zastavljanja tehničnih vprašanj in odgovorov ter posebnih prilagojenih predstavitev za maloprodaje. Po dveh uspešno izpeljanih spletnih dogodkih bo tretji za evropski trg in medije potekal v novi hibridni obliki. Povabljeni obiskovalci bodo lahko v živo spremljali odgovarjanje na zastavljena tehnična vprašanja, vse skupaj pa se bo odvijalo v več izbranih državah.

Spletni dogodek se bo začel 31. avgusta z mednarodno tiskovno konferenco podjetja TP Vision, ki jo bosta gostila izvršni direktor divizije Philips TV & Avdio za področje Evrope, Kostas Vouzas, in vodja oddelka za trženje, Martijn Smelt. Obiskovalci bodo na konferenci najprej prisluhnili predstavitvi najnovejših izdelkov in poslovnim poudarkom družbe, izvedeli bodo več podrobnosti o prihodnjih načrtih družbe, zagotovo pa jih bodo navdušile tudi vse novosti, vključno z najnovejšimi televizorji OLED+ ter novimi avdio izdelki Philips Fidelio.

Družba TP Vision bo nato za povabljene medije gostila številne spletne tehnične seminarje, ki jih bodo prenašali v živo ob vnaprej znanih terminih v ključnih državah. V tehničnem delu dogodka bodo na zastavljena vprašanja odgovarjali: Philipsov guru na področju kakovosti slike pri podjetju TP Vision, Danny Tack, ki bo predstavil nadaljnji razvoj video izdelkov; več o smernicah razvoja avdio izdelkov Philips in Philips Fidelio Premium bo povedal vodja strateškega razvoja avdio izdelkov Philips pri TP Vision, Benoit Burette; podrobnosti o najnovejših avdio rešitvah Bowers & Wilkins, integriranih v Philipsov OLED+ pa bo razkril direktor za komuniciranje izdelkov pri Bowers & Wilkins, Andy Kerr.

Izvršni direktor divizije Philips TV & Avdio pri TP Vision, za področje Evrope in Amerike, Kostas Vouzas, je spletne dogodke komentiral z besedami: »Ekipa TP Vision je že dokazala, da ustvarjamo odmevne, učinkovite in prijetne spletne dogodke, na katerih lahko medije in naše poslovne partnerje povsem navdušimo s predstavitvami naših novih izdelkov. Prepričan sem, da lahko ta trend nadaljujemo s predstavitvijo naslednje generacije avdio in video izdelkov znamke Philips, hkrati pa še naprej razvijamo svojo prisotnost na spletu, da bo naš jesenski dogodek še večji, boljši in zabavnejši.«


Nazaj