Ljubljana, 15. september 2021 – Ob začetku šolskega leta je Manner pripravil roza nagradno igro z napolitankami Manner Snacks z mlečno-lešnikovo kremo. Z njo opominja na male zmage, ki jih dosegamo v našem vsakdanu – pa naj gre za že napisano domačo nalogo, pomito posodo ali pa jutranje vstajanje brez dremeža. V nagradni igri Roza nagrada za tvoj vsakdan, ki poteka na spletnem mestu Manner Slovenija, lahko sodeluje vsak. Osvojite lahko 3-krat mesečno zalogo prigrizkov Manner Snacks, vključno z nakupovalno košaro Manner in škatlo za malico za na pot.

Začetek novega šolskega leta predstavlja sinonim za nove projekte, nove aktivnosti in nove izzive. Pri doseganju le-teh pa si vsak zasluži majhen trenutek sreče in napolitanke Manner Snacks z mlečno-lešnikovo kremo so popolna nagrada. V nagradni igri lahko sodelujete tako, da na spletni strani odgovorite na nagradno vprašanje »Kdaj si privoščiš trenutek za nagrado Manner?« in se tako potegujete za 3-krat mesečno zalogo Manner Snacks, vključno z nakupovalno košaro Manner in škatlo za malico za na pot.

»S spletno kampanjo želimo spomniti na to, da si je v hitrem vsakdanu pomembno vzeti tudi trenutek zase, trenutek za oddih, ter da se je dobro spomniti na to, da so majhni dosežki naše majhne zmage,« je povedal Alexander Lipovšek, izvršni direktor Manner za JV Evropo. Hrustljave napolitanke Manner Snacks z mlečno-lešnikovo kremo 25 g so popoln prigrizek v pisarni, šoli ali na poti, odlične pa so tudi kot sestavina pri ustvarjanju slastnih čokoladnih receptov. Ideje, kako jih lahko uporabite, najdete na spletni strani Pecite z Mannerjem.

Prodaja izdelkov Manner še naprej raste
Manner je v letošnjem letu na trgu lansiral Manner Snacks z mlečno-lešnikovo kremo in Manner Snacks v praktični 300-g embalaži. Oba izdelka sta bila v kratkem času med potrošniki dobro sprejeta in presegata uspeh vseh novih izdelkov ostalih proizvajalcev vafljev na lestvici najboljših izdelkov iz vafljev podjetja Nielsen (Vir: tržni podatki o vafljih Nielsen; YTD 06/2021). Analiza potrošnikov podjetja Nielsen kaže tudi, da ljubitelji izdelkov Manner za prigrizek najpogosteje izberejo Manner Snacks z mlečno-lešnikovo kremo. Hrustljave napolitanke tako zasedajo 14. mesto po priljubljenosti izdelkov Manner, hkrati pa Manner Snacks 5 x 25 g spadajo med top 30 najbolj prodajanih izdelkov v Sloveniji.

Avstrijsko podjetje Josef Manner, ki spada med top 3 proizvajalce vafljev na slovenskem trgu, je z blagovno znamko Manner druga najboljša blagovna znamka vafljev v Sloveniji. V mesecu juniju 2021 je Manner zabeležil rast blagovne znamke za 8,1 odstotka, tržni delež je s 15,9 odstotka povečal na 16,7 odstotka, kot proizvajalec vafljev pa ima Manner tržni delež senzacionalnih 17,9 odstotka. Hkrati pa velja poudariti, da slovenski trg vafljev narašča za skupno 2,7 odstotka.


Nazaj